Home

STAP studies van Examenadviesburo

Examenadviesburo neemt examens af voor professionals in verschillende branches. U kunt zich via STAP Examenadviesburo aanmelden voor het volgen van een studie bij één van onze labels. Wanneer uw vooraanmelding door het UWV is geaccepteerd, ontvangt u van de opleider en het exameninstituut bericht over het boeken en volgen van de studie. Na het behalen van een studie kunt u gecertificeerd aan de slag gaan in uw branche.

Let op: Het STAP-budget is in 2023 verdeeld over vijf tijdvakken van twee maanden. Belangrijk is dat u uw STAP-budget niet te vroeg aanvraagt. De scholingsactiviteit die u wilt volgen moet namelijk binnen 3 maanden na afloop van het aanvraagtijdvak beginnen. Daarnaast is uw STAP-budget maximaal één jaar geldig. Dit betekent dat u uw opleiding binnen één jaar vanaf de aanvangsdatum dient te voltooien. De couponcodes die u ontvangt om uw examen bij één van onze labels te boeken zijn dan ook één jaar geldig.

Via deze link kunt u alle voorwaarden rondom het STAP-budget nalezen.

Volgend STAP-aanvraagblok:

Maandag 18 september 2023 10:00

Het STAP-aanbod is momenteel nog niet bekend. Houdt de website goed in de gaten!

 

Studies

STAP Examenadviesburo

Academie voor Vastgoed & SVMNIVO

opleidingen + examens

Ziet u zichzelf wel werken in de vastgoedwereld, maar weet u niet welke functie of welk segment uw voorkeur heeft? Of bent u al werkzaam op een makelaarskantoor en wilt u zich verder specialiseren? Met de opleidingen aangeboden door Academie voor Vastgoed en de examens aangeboden door SVMNIVO kunt u zich ontwikkelen in de vastgoedbranche.