Home

Vastgoedintroductie

cursus + examen

Ziet u zichzelf wel werken in de vastgoedwereld, maar weet u niet welke functie of welk segment uw voorkeur heeft? Bent u op zoek naar een goede mogelijkheid om dit uit te vinden? Zoek dan niet verder: de Vastgoedintroductiecursus met bijbehorend examen Introductie Vastgoed is voor u! De cursus is namelijk geschikt voor iedereen die meer wil weten over de vastgoedwereld, de verschillende beroepen en aspecten.

Kosten Vastgoedintroductie: €1.311,71

Met €1.000,- STAP subsidie betaalt u nog maar €311,71!

r

De volgende STAP-aanvraagronde gaat van start op maandag 3 juli 10:00

Vastgoedintroductiecursus Wonen

In de Vastgoedintroductiecursus laten we u kennismaken met alle facetten van het werken als woningmakelaar en -taxateur. U krijgt les van de beste docenten, echt ervaren wonen makelaars. Die niet alleen een vracht aan kennis, maar ook veel verhalen uit de praktijk met u delen. Zo wordt de theorie direct praktisch gemaakt, wat het leren wel zo gemakkelijk en leuk maakt. 

i

Branche: vastgoedbranche

Plaats: regio Utrecht en online

Startdata: 05-09-2023 (Utrecht), 14-09-2023 (Utrecht), 03-11-2023 (Utrecht), 23-11-2023 (Online)

=

Dag/avondopleiding

Inhoud

Tijdens de Vastgoedintroductiecursus Wonen behandelen we alle onderdelen van de woningmarkt. Zo leert u alles over de rol van een makelaar, notaris en taxateur. Maakt u kennis met het kadaster, hypotheekrecht, recht van overpad en ander relevant privaat- en publiekrecht. En kijkt u door de opgedane bouwkundige kennis ineens anders naar uw eigen woning. Kortom: in deze cursus doet u alle kennis op die u nodig hebt om succesvol in de backoffice van een makelaar aan de slag te gaan.

Examen Introductie Vastgoed Wonen

De cursus sluit u af met een toets, haalt u die, dan ontvangt u het diploma!

Z

Examen op een vaste datum in de avond

Examenduur: 1,5 uur

b

Aantal vragen: 40 gesloten vragen

Cesuur: 65%