Home

Neem contact op

Hebt u een vraag? Of bent u op zoek naar bijvoorbeeld examentips? Dan kunt u bij ons terecht. Kies de manier die u het prettigst vindt en neem contact met ons op.

Email

Stuur ons een e-mail

Info

Contact

Email

stap@examenadviesburo.nl

Telefoonnummer

030 – 60 230 60

Adres

Fultonbaan 80

3439 NE Nieuwegein

FAQ

Veelgestelde vragen | Uw aanmelding bij UWV

 

Kan ik na het invullen van het aanmeldformulier en het ontvangen van mijn STAP-aanmeldingsbewijs direct de examens boeken?

Nee, u dient uw STAP-aanmeldingsbewijs eerst te uploaden bij het UWV. Het UWV toetst of u recht heeft op het STAP-budget. Wij ontvangen daarna bericht van het UWV of u recht heeft op het STAP-budget en nemen dan direct contact met u op.

Hoe boek ik een examen?

Nadat wij goedkeuring hebben ontvangen van het UWV ontvangt u van de opleider (de Academie voor Vastgoed) meer informatie over de opleiding of cursus. Van SVMNIVO ontvangt u verschillende couponcodes waarmee u de examens kunt boeken.

FAQ

Veelgestelde vragen | Algemeen

 

Wat is het adres van STAP?

Onze adresgegevens zijn:

  • Fultonbaan 80,  3439 NE Nieuwegein
  • 030 – 60 230 60
  • IBAN-nummer: NL 43 INGB 07.93.99.73.05
Ik heb een vraag, hoe kan ik contact opnemen met STAP Examenadviesburo?

U kunt contact opnemen via ons mailadres: stap@examenadviesburo.nl of via ons telefoonnummer 030 – 60 230 60.

FAQ

Veelgestelde vragen | Betaling

 

Wat is een coupon?

Een couponcode kunt u gebruiken voor het boeken van een examen. De coupon zal als korting in mindering gebracht worden op het factuurbedrag van het door u gekozen product.

Hoe verloopt het betalingsproces?

U ontvangt één of meerdere couponcodes o.b.v. het door u gekozen STAP pakket. Tijdens uw boekingen kunt u deze verzilveren. Indien er sprake is van een restbedrag dient u dit zelf bij te betalen.

Ik heb een foutieve tenaamstelling opgegeven, kan ik dit nog wijzigen?

Tijdens uw boeking kunt u kosteloos de gewenste tenaamstelling opgeven. Het achteraf laten aanpassen van een factuur is weliswaar mogelijk, maar hier kunnen administratiekosten aan verbonden zijn.

Is er altijd sprake van een restbedrag?

Dit is geheel afhankelijk van het door u gekozen STAP budget. Enkele pakketten komen boven het maximale budget van €1000 euro uit, het restbedrag dient u zelf te voldoen.

Mijn werkgever wil graag het restbedrag betalen, kan dit?

Jazeker! Tijdens uw boeking en het verzilveren van de coupons wordt er gevraagd of u een alternatief factuur adres wilt hanteren. Hier kunt u de gegevens van uw werkgever invullen. Let wel op, u blijft zelf eindverantwoordelijke voor een tijdige betaling, niet uw werkgever.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

U kunt kiezen voor één van de volgende betalingscondities:
-Per IDEAL
-Op rekening (14 dagen)
-Per automatische incasso

FAQ

Veelgestelde vragen | Account aanvragen bij SVMNIVO

Heb ik een account nodig bij SVMNIVO voor het invullen van het aanmeldformulier?

Ja, u dient een account aan te maken bij SVMNIVO en uw relatienummer/studentnummer toe te voegen op het vooraanmeldingsformulier.

Hoe moet ik mijn account activeren?

Om uw account te activeren dient u binnen 24 uur de activatielink te gebruiken. Deze is na de aanvraag van uw account verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres. Met deze activatielink kunt u ook een wachtwoord instellen. Na uw bevestiging kunt u direct inloggen en inschrijven voor examens.

Hoe kan ik een account aanvragen?

Hier kunt u kosteloos een account bij SVMNIVO aanmaken. Klik hiervoor op ‘Maak nieuw account’. Hier dient u al uw NAW-gegevens in te vullen. U ontvangt nu via het door u opgegeven e-mailadres een link waarmee u uw aanvraag voor uw account bevestigt en om een wachtwoord in te stellen. U dient dit binnen 24 uur te doen. Na uw bevestiging kunt u direct inloggen en gebruik maken van de verschillende mogelijkheden binnen uw account.