Home

WOZ-coördinator interne beheersing

2 theorie-examens + assessment 

Bent u geïnteresseerd om als gecertificeerd WOZ-coördinator interne beheersing aan de slag te gaan? Met het STAP-budget kunt u bij SVMNIVO de twee theorie examens Basismodule WOZ en WOZ-coördinator interne beheersing maken en vervolgens het assessment Vakvaardigheden afleggen. Wanneer u deze behaald hebt kunt u zichzelf gecertificeerd WOZ-coördinator interne beheersing noemen.

Basismodule WOZ

Z

Flextoets: examen doen waar én wanneer u wilt

Examenduur: 70 minuten

b

Aantal vragen: 50

Cesuur: 55%* (plus raadkans)

*Omdat er bij het examen Basismodule WOZ verschillende vraagtypen gebruikt worden en elke vraag ook een verschillend aantal punten oplevert, is de cesuur (55%) zonder raadkans in bovenstaand tabel weergegeven. De daadwerkelijke cesuur (rekening houdend met de raadkans) varieert tussen de 60 – 70%. Dit wordt bij de start van het examen weergegeven.

WOZ-coördinator interne beheersing

Z

Flextoets: examen doen waar én wanneer u wilt

Examenduur: 150 minuten

b

Aantal vragen: 35

Cesuur: 55%* plus raadkans

*Omdat er bij het examen WOZ-coördinator interne beheersing verschillende vraagtypen gebruikt worden en elke vraag ook een verschillend aantal punten oplevert, is de cesuur (55%) zonder raadkans in bovenstaand tabel weergegeven. De daadwerkelijke cesuur (rekening houdend met de raadkans) varieert tussen de 60 – 70%. Dit wordt bij de start van het examen weergegeven.

Vakvaardigheden WOZ-coördinator interne beheersing

Het maken van een portfolio

Het 'verdedigen' dan wel presenteren van de opdrachten

Z

Voordat u kunt deelnemen aan het mondelinge gedeelte worden de opdrachten beoordeeld

het aanmeldproces

Over de vooraanmelding

Vanaf 1 maart 2022 kunt u het STAP-budget aanvragen. Via onze website kunt u zich aanmelden voor een van onze producten (examentrajecten) door het invullen van het aanmeldformulier. Binnen 48 uur ontvangt u van ons een aanmeldbewijs. Lees meer…