Home

WOZ-basismodule

opleiding + examen

De WOZ (wet Waardering Onroerende Zaken) regelt de waardebepaling van woningen en overige onroerend goed. Hebt u interesse om als WOZ-medewerker bij een gemeente, provincie of overheidsinstantie aan de slag te gaan, dan is het noodzakelijk om het examen WOZ-medewerker van SVMNIVO te halen. De Basisopleiding WOZ van de AvV is een uitstekende voorbereiding op het examen WOZ-medewerker van SVMNIVO.

Basisopleiding WOZ

Tijdens deze opleiding brengt de AvV u de basiskennis bij voor de functie als WOZ-medewerker. U leert onder andere welke gegevens nodig zijn voor de uitvoering van het WOZ-proces, hoe de communicatie vanuit de overheid met burgers en bedrijven verloopt, wat de werkprocessen en protocollen omtrent het WOZ-proces zijn én meer. Zo bent u straks optimaal voorbereid.

8 dagelen en een e-learning

i

Eén keer per week op dinsdag van 10:00 tot 13:00

Kosten: €790,-

Examen Basismodule WOZ

De Basisopleiding WOZ sluit u af met het maken van het theorie-examen Basismodule WOZ bij SVMNIVO.

Z

Flextoets: examen doen waar én wanneer u wilt

Examenduur: 70 minuten

b

Aantal vragen: 50

Cesuur: 55%* (plus raadkans)

Kosten: €192,-

het aanmeldproces

Over de vooraanmelding

Vanaf 1 maart 2022 kunt u het STAP-budget aanvragen. Via onze website kunt u zich aanmelden voor een van onze producten (examentrajecten) door het invullen van het aanmeldformulier. Binnen 48 uur ontvangt u van ons een aanmeldbewijs. Lees meer…