Home

de vooraanmelding

Hoe meld ik mij aan voor het STAP-budget?

Vanaf maandag 18 september 2023 kunt u weer het STAP-budget aanvragen bij UWV. Via onze website kunt u zich aanmelden voor een van de studies die wij aanbieden door het invullen van het aanmeldformulier. Binnen 5 minuten na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u van ons een STAP-aanmeldingsbewijs in PDF in uw mailbox. Dit bewijs kunt u vervolgens uploaden bij het UWV. Zij beslissen of het STAP-budget wel of niet wordt toegekend aan u. Wanneer uw aanmeldbewijs is goedgekeurd door het UWV ontvangt u van Academie voor Vastgoed een e-mail met uw inloggegevens en verdere informatie over de opleiding, vervolgens krijgt u van SVMNIVO couponcode(s) opgestuurd waarmee u examen(s) kunt boeken.

r

Let op

Belangrijk is dat u uw STAP-budget niet te vroeg aanvraagt.
De scholingsactiviteit die u wilt volgen moet namelijk binnen 3 maanden na afloop van het aanvraagtijdvak beginnen. Voor de examens die u moet maken ontvangt u couponcodes waarmee u het examen kan boeken, deze couponcodes zijn een beperkte tijd geldig.

Via deze link kunt u alle voorwaarden rondom het STAP-budget nalezen.

Een account aanmaken bij SVMNIVO

Tijdens het invullen van het aanmeldformulier vragen wij naar een student/relatie nummer. Om dit nummer te kunnen invullen dient u eerst bij SVMNIVO een account aan te maken. Het nummer dat u ziet in uw persoonlijke account is uw student/relatie nummer. Klik hier om alvast een account aan te maken.