Home

Vastgoedintroductie

cursus + examen

Ziet u zichzelf wel werken in de vastgoedwereld, maar weet u niet welke functie of welk segment uw voorkeur heeft? Bent u op zoek naar een goede mogelijkheid om dit uit te vinden? Zoek dan niet verder: de Vastgoedintroductiecursus met bijbehorend examen Introductie Vastgoed is voor u! De cursus is namelijk geschikt voor iedereen die meer wil weten over de vastgoedwereld, de verschillende beroepen en aspecten.

Let op! Vanaf 1 juni 2022 kunt u zich via deze website aanmelden voor de Vastgoedintroductiecursus en vanaf 1 juli 2022 kunt u uw STAP-aanmeldingsbewijs uploaden bij het UWV.

Kosten Vastgoedintroductie: €1.145,29

Met €1.000,- STAP subsidie betaalt u nog maar €145,29!

r

Meld je nu aan voor deze studie! Vanaf 1 september 2022 kunt u zich met uw STAP-aanmeldingsbewijs aanmelden bij het UWV.

Vastgoedintroductiecursus Wonen

In de Vastgoedintroductiecursus laten we u kennismaken met alle facetten van het werken als woningmakelaar en -taxateur. U krijgt les van de beste docenten, echt ervaren wonen makelaars. Die niet alleen een vracht aan kennis, maar ook veel verhalen uit de praktijk met u delen. Zo wordt de theorie direct praktisch gemaakt, wat het leren wel zo gemakkelijk en leuk maakt. 

i

Branche: vastgoedbranche

Plaats: Virtueel

Kosten: €965,-

Avondopleiding: 10 lesdagen

Startdatum: 4 oktober 2022

=

Wist u dat wij deze cursus later dit jaar ook op donderdagavond aanbieden?

Inhoud

Tijdens de Vastgoedintroductiecursus Wonen behandelen we alle onderdelen van de woningmarkt. Zo leert u alles over de rol van een makelaar, notaris en taxateur. Maakt u kennis met het kadaster, hypotheekrecht, recht van overpad en ander relevant privaat- en publiekrecht. En kijkt u door de opgedane bouwkundige kennis ineens anders naar uw eigen woning. Kortom: in deze cursus doet u alle kennis op die u nodig hebt om succesvol in de backoffice van een makelaar aan de slag te gaan.

Examen Introductie Vastgoed Wonen

De cursus sluit u af met een toets, haalt u die, dan ontvangt u het diploma!

Z

Examen op een vaste datum in de avond

Examenduur: 1,5 uur

b

Aantal vragen: 40 gesloten vragen

Cesuur: 65%

Kosten: €180,29

het aanmeldproces

Over de vooraanmelding

Vanaf 1 maart 2022 kunt u het STAP-budget aanvragen. Via onze website kunt u zich aanmelden voor een van onze producten (examentrajecten) door het invullen van het aanmeldformulier. U ontvangt direct na het invullen van het aanmeldformulier het STAP-aanmeldbewijs als PDF in uw mailbox. Lees meer…